Головна » Інше » Результати тендеру по шкільному автобусу будуть відомі 25 червня

Результати тендеру по шкільному автобусу будуть відомі 25 червня

Підбиття підсумків тендеру по шкільному автобусу, оголошеного Головним управлінням освіти і науки Львівської облдержадміністрації, відбудеться 25 червня, – повідомив „Контекст-медіа” начальник Головного управління промислової політики Львівської ОДА Ростислав Сорока.

„Підбиття підсумків (відбудеться) через 45 днів з дати оголошення”, – сказав пан Сорока.

На його думку, до участі в тендері зголосяться принаймні 4 підприємства, які уже заявляли про своє бажання взяти у ньому участь, – ВАТ „Львівський автобусний завод”, ВАТ „Укравтобуспром”, ВАТ „Стрий Авто” і холдингова компанія „Доброта”.

Ростислав Сорока не виключає, що взяти участь у тендері захочуть також якісь несподівані претенденти. Він зазначив, що тендерна комісія розглядатиме заявки усіх без винятку.

Перший заступник начальника Головного управління освіти і науки ЛОДА Роман Бабій зауважив, що участь у тендері, очікується, візьмуть 6 компаній.

Повідомлення про оголошення тендеру із закупівлі шкільних автобусів Головне управління освіти розмістило у числі газети „Урядовий Кур’єр” за 12 травня.

Раніше очікувалося, що тендер по шкільному автобусу буде оголошений до кінця березня ц.р.
У 2003 році Львівська область має намір закупити 46 шкільних автобусів. На це в обласному бюджеті передбачено 2,4 млн. грн. і ще 2 млн. грн. – у бюджетах районів.

Загалом Львівщина потребує 500-600 шкільних автобусів.

16 січня Кабмін прийняв постанову №31 про запровадження програми „Шкільний автобус”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...