Головна » Інше » Банк „Аваль” відкрив центр мікрокредитування у Червонограді

Банк „Аваль” відкрив центр мікрокредитування у Червонограді

Акціонерний поштово-пенсійний банк „Аваль” відкрив у Червонограді, на базі свого Червоноградського відділення, центр мікрокредитування.

Про це „Контекст-медіа” повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ розвитку і координації роботи філій і відділень Львівської обласної дирекції.

Посилаючись на інформацію дирекції, прес-служба „Авалю” повідомляє, що кредитні експерти центру разом з регіональними менеджерами розвиватимуть програму кредитування по лінії міжнародних фінансових організацій – Німецько-українського фонду та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у Червонограді та в Сокальському районі.

У центрі приватні підприємці та недержавні підприємства можуть отримати кредитні кошти у сумі від 100 до 125 тис. дол. чи еквівалент у євро/гривні для розвитку власного бізнесу (для поповнення обігових і оновлення основних коштів виробництва).

„Кредитування за технологією мікрокредитування передбачає мінімальний пакет документів, оперативність у прийнятті рішення про надання кредиту (2-5 днів), можливість отримання кредиту в готівковій формі та індивідуальний підхід до кожного клієнта”, – зазначає прес-служба.

Червоноградське відділення банку „Аваль” пропонує клієнтам повний перелік послуг, зокрема відкриття і розрахункове обслуговування поточних рахунків юридичних осіб і приватних підприємців, відкриття пенсійних рахунків. Приймання вкладів населення і комунальних платежів від населення, здійснення переказів фізосіб каналами „Аваль-Експрес” і Western Union, приймання платежів на користь юридичних осіб через касу відділення без відкривання поточного рахунку, здійснення валютообмінних операцій.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...