Головна » Інше » „Галнафтогаз” розробляє нові стандарти автозаправного бізнесу в Україні

„Галнафтогаз” розробляє нові стандарти автозаправного бізнесу в Україні

Власник мережі автозаправних комплексів „Окко” ВАТ „Концерн Галнафтогаз” (Львів) розробляє нові стандарти автозаправного бізнесу в Україні, — повідомив „Контекст-медіа” прес-секретар „Галнафтогазу” Олесь Пограничний.

З цією метою група фахівців концерну відвідала нещодавно ряд країн ЄС для налагодження партнерських стосунків з провідними операторами на європейському ринку нафтопродуктів. Вони, зокрема, побували на АЗС таких відомих світових компаній, як British Petroleum, Shell, Esso, Agip, Aral, мережі яких знаходяться в Австрії, Німеччині, Франції, Іспанії, Італії та Угорщині.

В ході візиту фахівці „Галнафтогазу” вивчали західний досвід щодо організації бізнес-процесів та контролю за якістю палива на АЗК. Особливо ж їх цікавив досвід європейців стосовно будівництва та експлуатації великих автозаправних трасових комплексів з площею земельних ділянок понад 1,5 гектари, а також розширення супутнього бізнесу на АЗС (супермаркети, ресторани та автосалони).

Напрацьовані за час візиту матеріали та рекомендації робочої групи передано на опрацювання до архітектурної ради „Галнафтогазу”, яка має до кінця року розробити і затвердити проекти нових (трасових) автозаправних комплексів ТМ „Окко”.

„Після втілення цих планів торгова марка „Окко” посилить свої позиції та здобуде додаткову частку роздрібного нафтопродуктового ринку України”, — зазначає Олесь Пограничний.

На початок вересня „Галнафтогаз” володіє 70 автозаправними комплексами, які працюють під ТМ „Окко”. Загалом же компанії належать 167 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій і Чернігівській областях, та в м.Києві.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...