Головна » Інше » Прокуратура м. Львова підготувала заяви до суду про визнання незаконними дій щодо виставлення на земельний аукціон 22 серпня 10 земельних ділянок

Прокуратура м. Львова підготувала заяви до суду про визнання незаконними дій щодо виставлення на земельний аукціон 22 серпня 10 земельних ділянок

Сьогодні прокурором міста Львова Володимир Гураль підписав заяви до суду про визнання незаконними дій щодо виставлення на земельний аукціон 22 серпня 10 ділянок, — повідомили „Контекст-медіа” у прокуратурі м. Львова.

У прокуратурі міста назвали ділянки, винесені на аукціон з порушенням норм законодавства: вул. Аграрна 6а – самовільно встановлена автостоянка Львівської обласної організації незалежних перевізників, вул. Манастирського – зараз там городи громадян міста, вул. Наукова 12а і 96а – споруди дитячого майданчика, вул. Золота 6-10 та Хмельницького 27а – на ці земельні ділянки є негативний висновок головного державного лікаря щодо використання цих земель, вул. Володимира Великого, 6 – є договір оренди з ТзОВ „Рейтинг-Сервіз”, площа Старий Ринок 5-7 – власні гаражі. вул. Каховська 27а, 27б – на цій земельній ділянці СП „Проект Україна” має в колективній власності викуплені ними будівлі, наприкінці квітня цього року підприємство звернулося до міської ради про надання однієї ділянки в цілому, проте міська рада продає 2 шматки з цієї ділянки.

На земельному аукціоні, який відбувся 22 серпня у Львові, було продано 10 земельних ділянок на загальну суму 4 млн. 22 тис. грн. Всі переможці аукціону вже уклали угоди купівлі-продажу землі та оплатили вартість покупки. До 12 вересня переможці аукціону мають оплатити вартість придбаної землі. Отож прокуратурою Львова сьогодні опротестовано дії щодо виставлення на земельний аукціон усіх ділянок, які були продані на аукціоні 22 серпня.

Прокуратурою міста Львова до проведення аукціону було внесено два протести на ці ж 10 ділянок, однак Львівська міська рада неналежним чином відреагувала на них, надавши прокуратурі відповідь про те, що протести буде винесено на розгляд сесії Львівської міської ради. Ці ж питання не є в компетенції сесії Львівської міської ради, — стверджують у прокуратурі. Протести, подані сьогодні прокуратурою Львова до суду, як документи реагування, „зупиняють дію до вирішення по суті розгляду справи”, — зазначили у прокуратурі.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...