Головна » Інше » Акціонери Дрогобицького долотного заводу вирішили направити прибуток за 2002 р. на розвиток підприємства

Акціонери Дрогобицького долотного заводу вирішили направити прибуток за 2002 р. на розвиток підприємства

Акціонери ВАТ „Дрогобицький долотний завод” (Львівська обл.), єдиного в Україні виробника бурового інструменту, на загальних зборах більшістю голосів прийняли рішення направити прибуток за 2002 рік на розвиток підприємства.

Про це „Контекст-медіа” повідомив голова правління-генеральний директор ВАТ „ДДЗ” Геннадій Веселовський.

Він зазначив, що на попередніх зборах, у 2002 році, акціонери вирішили прибуток за 2001 рік направити на виплату дивідендів за 1998-99 роки.

2002 року ДДЗ отримав 1,244 млн. грн. чистого прибутку (2001 р. – 0,731 млн. грн. чистого прибутку).

Контрольний пакет акцій Дрогобицького долотного заводу перебуває в управлінні російської компанії „Волгабурмаш”. 25%+1 акцією володіє Торговий дім „Долото” (Київ), понад 10% – чеські компанії „Іріс” та „МВГ”.

ВАТ „Дрогобицький долотний завод” спеціалізується на виготовленні тришарошкових бурових доліт. Компанія також випускає долота для реактивно-турбінного буріння, розширювачі, калібратори, головки бурильних та інших різновидів бурового інструменту для нафтогазової, геологорозвідувальної, вугільної, гірничодобувної та нерудної промисловостей.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...