Головна » Інше » Акціонери Дрогобицького долотного заводу вивели зі складу спостережної ради компанії О.Радзієвського та Н.Немирову і ввели С.Неженця

Акціонери Дрогобицького долотного заводу вивели зі складу спостережної ради компанії О.Радзієвського та Н.Немирову і ввели С.Неженця

Акціонери ВАТ „Дрогобицький долотний завод” (Львівська обл.) на загальних зборах акціонерів вирішили вивести зі складу спостережної ради компанії Олексія Радзієвського та Наталію Немирову, ввівши натомість Сергія Неженця, який є представником крупного споживача гірничо-рудних доліт виробництва ДДЗ у Криворіжжі.

Про це „Контекст-медіа” повідомив голова правління-генеральний директор ВАТ „ДДЗ” Геннадій Веселовський.

Він пояснив, що вивести зі складу спостережної ради Олексія Радзієвського, колишнього міського голову Дрогобича, акціонери Дрогобицького долотного заводу вирішили у зв’язку з тим, що у статутному фонді підприємства цілком відсутня державна частка і, до того ж, О.Радзієвський уже не є представником влади.

Наталію Немирову, колишнього директора з маркетингу Дрогобицького долотного, акціонери вивели через те, що службу маркетингу, яка діяла у структурі компанії, вирішено було розформувати. (Реалізація продукції ВАТ „ДДЗ” здійснюється виключно через ТД „Волгабурмаш-Україна”).

Геннадій Веселовський уточнив, що у ході зборів акціонери вирішили скоротити склад спостережної ради ДДЗ із 10 до 9 осіб.

Збори акціонерів Дрогобицького долотного заводу відбулися 15 травня.

ВАТ „Дрогобицький долотний завод” спеціалізується на виготовленні тришарошкових бурових доліт. Компанія також випускає долота для реактивно-турбінного буріння, розширювачі, калібратори, головки бурильних та інших різновидів бурового інструменту для нафтогазової, геологорозвідувальної, вугільної, гірничодобувної та нерудної промисловостей.

Контрольний пакет акцій Дрогобицького долотного заводу перебуває в управлінні російської компанії „Волгабурмаш”. 25%+1 акцією володіє Торговий дім „Долото” (Київ), понад 10% – чеські компанії „Іріс” та „МВГ”.

2002 року ДДЗ скоротив виробництво на 10,4% у порівнянні з попереднім роком – з 91,713 млн. грн. до 82,167 млн. грн.

2002 року ДДЗ отримав 1,244 млн. грн. чистого прибутку (2001 р. – 0,731 млн. грн. чистого прибутку).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...