Головна » Інше » Дрогобицький долотний завод відвідала делегація представників декількох УБР НАК „Нафтогаз України”

Дрогобицький долотний завод відвідала делегація представників декількох УБР НАК „Нафтогаз України”

ВАТ „Дрогобицький долотний завод” (Львівська обл.), єдиного в Україні виробника бурового інструменту, 3 липня відвідала делегація представників декількох управлінь бурових робіт НАК „Нафтогаз України”.

Візит буровиків на ДДЗ, як повідомили „Контекст-медіа” на підприємстві, носив ознайомчий характер. „На зрушення, що відбулися, хотіли подивитися”, – сказав представник Дрогобицького долотного.

Він зазначив, що буровики є основними споживачами продукції ВАТ „ДДЗ”, однак у минулі часи, коли ще на підприємстві працював старий менеджмент, його продукція за якістю значно поступалася світовим аналогам. Відтак українські буровики перейшли на використання американського і російського бурового інструменту.

Зараз же, запевняють на дрогобицькому підприємстві, їхня продукція нічим не поступається продукції конкурентів: її якість покращилася, розширилася номенклатура.

Очікувані результати візиту буровиків на ДДЗ не оголошують.

ВАТ „Дрогобицький долотний завод” спеціалізується на виготовленні тришарошкових бурових доліт. Компанія також випускає долота для реактивно-турбінного буріння, розширювачі, калібратори, головки бурильних та інших різновидів бурового інструменту для нафтогазової, геологорозвідувальної, вугільної, гірничодобувної та нерудної промисловостей.

Біля 70% виробленої продукції підприємство експортує у більш ніж 10 країн світу. В Україні ДДЗ займає 100% ринку доліт для гірничодобувної промисловості.

Контрольний пакет акцій Дрогобицького долотного заводу перебуває в управлінні російської компанії „Волгабурмаш”. 25%+1 акцією володіє Торговий дім „Долото” (Київ), понад 10% – чеські компанії „Іріс” та „МВГ”.

Статутний фонд ВАТ „ДДЗ” – 483 тис. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...