Головна » Інше » 5 земельних ділянок, запропонованих на перший у Львові земельний аукціон, продано за 1 млн. 40 тис. грн.

5 земельних ділянок, запропонованих на перший у Львові земельний аукціон, продано за 1 млн. 40 тис. грн.

5 земельних ділянок, які було виставлено на перший земельний аукціон у Львові, продані за 1 млн. 40 тис. грн. сумарно. Остаточна ціна перевищила стартову у 2,09 раз. Стартова ціна склала 497150 грн., — повідомив сьогодні на прес-конференції з нагоди проведення земельного аукціону у Львові начальник управління природних ресурсів та землекористування Львівського міськвиконкому Петра Коваля

Максимальна вартість квадратного метра землі по двох лотах склала 397 грн., мінімальна – 267 грн., — розповів заступник начальника управління Юрій Вавринюк.

Аукціон відбувся сьогодні. В ньому взяло участь 37 учасників. Переможцями аукціону стали 4 юридичні та одна фізична особа.

Заступник голови управління Андрій Левик вважає позитивним, що відразу ж після завершення аукціону всі його переможці підписали угоди про купівлю землі і вони були завірені нотаріусом.
Щодо конкретних ділянок, то найдорожче було продано земельну ділянку на вул. Тернопільській, 28 – 290 тис. грн. (стартова ціна 119 269 грн.). Ділянка на вул. Тернопільській 15-а пішла за 270 тис. грн. (стартова ціна 111230 грн.), на вул. Мишуги 3-а – 240 тис. грн. ( стартова ціна — 129 440 грн.), на вул. Мишуги 16-а — 160 тис. грн. ( стартова ціна 88 090 грн.), на вул.. Зв’язкова 4-8 — 80 тис. грн.. (49 130 грн.). Всі ділянки було продано під житлову забудову.

За словами начальника управління Петра Коваля, аукціон показав, що на торги можна виносити максимум 7 ділянок. При цьому ціни на землю не будуть падати. Більше того, починаючи з третього аукціону стартові ціни можуть бути підвищені на 50%. „Тепер всі знатимуть про реальну ціну на землю” – зауважив Петро Коваль.

Наступний аукціон планується провести 5 серпня.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...