Головна » Інше » Концерн „Основа” і „Дунапак” розглядають можливість створення СП

Концерн „Основа” і „Дунапак” розглядають можливість створення СП

Концерн „Основа”, до складу якого входить Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат (Львівська область), розглядає можливість створення спільного підприємства з власником ТзОВ „Дунапак-Україна” (Львівська обл.) – угорською компанією Dunapack Paper & Packaging Ltd.

Про це „Контекст-медіа” повідомили у Торговому домі „Жидачівський паперовий комбінат” з посиланням на інтерв’ю президента концерну „Основа” Сергія Рубана у газеті „Папірус”.

„Керівництво Концерну „Основа” прийняло рішення про пошук стратегічного іноземного партнера для створення спільного підприємства на базі частини підприємств, які входять в „Основу”… Серед можливих партнерів є і компанія „Дунапак”, – сказав в інтерв’ю „Папірусу” Сергій Рубан.

За словами президента „Основи”, 25-26 березня, перебуваючи в Будапешті, він провів переговори з президентом компанії Dunapack Міклошем Галлі, у ході яких вони домовилися про створення робочої групи для детальнішого опрацювання питань створення СП. З українського боку до неї увійдуть 6 осіб – 4 представника концерну „Основа” (президент, фінансовий, технічний і комерційний директори), голови правлінь Жидачівського целюлозно-паперового комбінату і ВАТ „Ізмаїльський ЦКК”.

Протягом 6 тижнів робоча група повинна розробити концепцію, технічну і фінансово-економічну частини проекту створення СП. Відтак усі розробки будуть подані на розгляд обох компаній для прийняття остаточного рішення.

Угорська компанія Dunapack Paper & Packaging Ltd є дочірньою структурою крупного світового виробника тари – австрійської компанії „Хамбургер”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...