Головна » Інше » До участі в тендері на купівлю комп’ютерного томографа для Львівської лікарні швидкої допомоги зголосилося 7 компаній зі Львова, Києва і Рівного

До участі в тендері на купівлю комп’ютерного томографа для Львівської лікарні швидкої допомоги зголосилося 7 компаній зі Львова, Києва і Рівного

До участі в оголошеному управлінням охорони здоров’я Львівської міської ради тендері на придбання комп’ютерного томографа для Львівської лікарні швидкої медичної допомоги зголосилося 7 компаній зі Львова, Києва та Рівного, – повідомила „Контекст-медіа” прес-служба Львівської міськради з посиланням на начальника управління Юрія Сагача.

Зі Львова заявки на участь в тендері подали компанії „Візит-ЛВ” і „Фермата”, з Києва – Siemens-Україна, „Укрмед”, „Укрмедтехніка” та United Medical Service, з Рівного – „Рідан-Інжиніринг”.

31 березня, за словами Юрія Сагача, відбулося відкриття тендерних пропозицій цих компаній. Ціни, за які вони пропонують міськраді купити томограф, коливаються від 2,9 млн. до 3 млн. гривень.

За інформацією „Львівської газети”, „Укрмедтехніка” запропонувала управлінню охорони здоров’я міськради придбати комп’ютерний томограф моделі ST/E компанії General Electric за 2 790 тис. грн. За таку ж ціну аналогічні апарати пропонують і „Рідан-Інжиніринг” і United Medical Service. Дещо дорожче оцінює його „Фермата” – 2 850 тис. гривень.

Siemens-Україна і „Візит-ЛВ” пропонують апарати Siemens Somaton Emotion за 2 799,772 тис. грн. і 3 566,500 тис. грн. відповідно. „Укрмед” продає томограф моделі Philips MX8000Dual за 3,100 млн. грн.

Купувати томограф Львів буде за рахунок закладених у бюджет міста 1,8 млн. грн., а також спеціального фонду, сформованого зі спонсорських внесків. На сьогодні, як зазначив Юрій Сагач, цей фонд складається з 350 тис. грн., перерахованих Злученим українсько-американським допомоговим комітетом.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...