Головна » Бізнес » Нерухомість » Житловий район RYBALSKY — втілення концепції «місто в місті»
Набережна

Житловий район RYBALSKY — втілення концепції «місто в місті»

ЖК RYBALSKY — один з найбільших проектів, мета якого полягає в створенні самодостатнього мікрорайону на правому березі Дніпра. Підійде тим, хто вважає за краще жити в єднанні з природою і користуватися при цьому усіма благами цивілізації. Тут заплановані дитячі та спортивні майданчики, пішохідні вулиці, велосипедні доріжки, освітній комплекс для дітей, локалізація зовнішнього шуму за допомогою спеціальних екранів.

Переваги ЖК RYBALSKY

У житловому районі запроектовано 9 дев’ятиповерхових будинків. Над втіленням задуму в життя працюють фахівці з Saga Development та Perfect Group. Перші два будинки планують здати в експлуатацію в І та II кварталі 2018.

В ході будівництва особливу увагу приділяють якості використовуваних матеріалів і застосування сучасних технологій будівництва, які вже зарекомендували себе на європейському ринку. Будівля зводиться за монолітно-каркасною технологією. Матеріал конструкції — армований залізобетон, стіни побудовані з повнотілої цегли та додатково утеплені мінеральною ватою. Передбачені панорамні вікна, що забезпечують максимальне наповнення приміщення природним світлом.

Житловий район RYBALSKY знаходиться за адресою: Набережно-Рибальська дорога, 3, 9, між Оболонню і Подолом.

Основні характеристики житла

Запроектовано створення 1-2-3-4-кімнатних, а також дворівневих квартир. Площа — від 45 до 120 м². Квартири в Рибальському мають широкий коридор і простору кухню, балкон або лоджію, один або кілька роздільних санвузлів, гардеробну або комору. Кімнати великі, зайвих архітектурних елементів, які можуть «забирати простір», немає.

Висота стель — 2.82 м, що дозволяє реалізувати в приміщеннях будь-які дизайнерські рішення.

Інфраструктура, гідна уваги

Нижні поверхи будинків будуть зайняті комерційними об’єктами: магазинами, кафе, салонами краси, художніми студіями, офісами юридичних компаній і нотаріусів. На території житлового району RYBALSKY планують будівництво освітнього комплексу для дітей та зведення медичного кластера з аптеками, сімейними поліклініками, амбулаторіями та стоматологічними кабінетами.

Житловий район RYBALSKY — вигідна комбінація зручного житла і розвиненої інфраструктури. Якщо ви цінуєте комфорт і максимальну безпеку, то ЖК РИБАЛЬСЬКИЙ — оптимальний вибір. Актуальну інформацію про вартість квартир дізнавайтеся у відділі продажів.

x

Рекомендуємо

Бар Wonderland у Львові

У Львові масово закриваються бари — гастроблогерка

Про масове зачинення барів та коктейль-барів у Львові повідомила гастроблогерка Оксана Левкова.