Головна » Бізнес » Нерухомість » ЖК EINSTEIN Concept House – високотехнологічні квартири від надійного забудовника
ЖК Einstein Concept House у Києві

ЖК EINSTEIN Concept House – високотехнологічні квартири від надійного забудовника

Ваша мета – жити в спокійному і затишному районі в самому серці Києва? Воліли б мати квартиру в будинку, де автоматична система регулює споживання енергоресурсів, а вхід в приміщення можливий за допомогою сканера відбитка пальця? Хотіли б мати біля будинку станцію підзарядки електромобілів? Якщо хоча б на одне питання ви дали позитивну відповідь, то ЖК EINSTEIN Concept House вас зацікавить.

ЖК EINSTEIN — житло в «серці» Києва

Новий комплекс розташований в 5 хвилинах ходьби від площі Перемоги по вулиці: Златоустівська, 24А. Будинок планують здати в експлуатацію в другому кварталі 2018 року. Над проектом працює Saga Development. Інші житлові комплекси девелопера — RYBALSKY, CHICAGO Central House і BRISTOL Comfort House.

Будівля зводиться за монолітно-каркасною технологією. Стіни з цегли, утеплення мінеральною ватою. Фасад облагороджений навісний вентильованої системою з керамограніта. У вас є можливість перепланувати житловий простір відповідно до власних вподобань.

Висотність будівлі — 10 поверхів, тому будинок не вибивається із загального архітектурного ансамблю історичного центру міста.

Асортимент пропозицій

Передбачено одно-, дво-, трикімнатні та 2х рівневі квартири в Einstein, що дає можливість кожному вибрати найкращий варант під себе.

Площа однокімнатних — 43 м², двокімнатних — від 71 до 74 м², трикімнатних — 121 м², дворівневих — 116 м². Всього в ЖК EINSTEIN 28 квартир. У кожній є балкон, один або два санвузли, простора кухня. Стелі високі — 3 м. Встановлено великі вікна, тому в приміщення потрапляє багато денного світла.

Житло здається в експлуатацію в підготовленому до ремонту вигляді. Тут уже виконана стяжка, розлучена система опалення, встановлені біметалеві радіатори, вікна та вхідні двері, проведено монтаж лічильників.

Благоустрій території

Біля будинку передбачена парковка і станція для електрокарів. Усередині ведеться відеоспостереження. Перший поверх відведений під комерційні об’єкти.

Система безпеки в житловому будинку продумана до найменших деталей. Потрапити в будівлю можна по відбитку пальця, працює консьєрж-сервіс. Основними функціями квартири та витратами енергоресурсів можна управляти зі смартфона. Є системи антизатоплення, відключення електроенергії у разі аварії, протипожежний захист. У разі непередбачених ситуацій власник житла автоматично отримує SMS-повідомлення про проблему.

ЖК EINSTEIN — це поєднання стилю, комфорту і передових технологій в області житлової нерухомості. Детальну інформацію про вартість і плануванні квартир в новому комплексі ви можете дізнатися, звернувшись до відділу продажів.

x

Рекомендуємо

Бар Wonderland у Львові

У Львові масово закриваються бари — гастроблогерка

Про масове зачинення барів та коктейль-барів у Львові повідомила гастроблогерка Оксана Левкова.