Головна » Інше » На Краківському ринку керівництво Львівської міліції приймало працівників та відвідувачів ринку

На Краківському ринку керівництво Львівської міліції приймало працівників та відвідувачів ринку

Сьогодні на Краківському ринку керівництво Львівської міліції приймало працівників та відвідувачів  ринку. Сьогодні на Краківському ринку керівництво Львівської міліції приймало працівників та відвідувачів  ринку. 

Спочатку громадян приймав начальник УМВСУ у Львівській області полковник Ігор Адамчук, однак  після того, як його викликали у Львівську ОДА, приймати львів‘ян продовжив недавно призначений начальник УМВСУ м. Львова полковник Іван Байрак.

Як розповів Іван Байрак під час короткої прес-конференції, ціль зустрічі керівництва міліції з громадянами  — це виконання вимог міністра внутрішніх справ України  в межах програми  „Міліція – народ – партнери”. Він повідомив, що було зроблено ряд зауважень на роботу львівської міліції стосовно забезпечення охорони громадського порядку на ринках міста. „Є такий негативний факт, що на ринках міста працюють злочинні групи під прикриттям”, – зазначив Іван Байрак. Він пообіцяв, що за такими фактами відбудеться розслідування. „Є ряд упущень в нашій роботі, але я думаю, що керівництво міської міліції в силі впоратися із завданнями, які поставить міністр на начальник УМВСУ у Львівській області”, – сказав він.

Іван Байрак зазначив, що ніяких санкцій стосовно дільничного інспектора, який мав би забезпечити порядок  на території Краківського ринку. „Йому висловлено ряд подяк і я думаю  зміна в оперативному складі буде стосовно обслуговуваної території”, – сказав він.

Журналістам не вдалося поспілкуватися з працівниками ринку, оскільки вони не захотіли надавати будь-яку інформацію пресі, побоюючись фізичної розправи.

Натомість начальник міського управління внутрішніх справ Львова повідомив, що сьогодні громадяни переважно зверталися стосовно так званого „лохотрона” на ринку та з проханням збільшити кількість правоохоронців на ринку. Він пообіцяв, що ці два питання найближчим часом будуть вирішені.    При цьому він зазначив, що заява громадян про „лохотрон” на Краківському ринку підписана невстановленими особами. „Ми  вважаємо цю заяву анонімною”, – додав він.

Іван Байрак розповів, що наразі не встановлений громадянин Італії, у „якого нібито вкрали телефон і нібито вкрали конкретні суму грошей”. Він зазначив, що це лише розмови на ринку.

„Міліція не володіє інформацією хто цей громадянин і де це сталося”, –  додав  він.      За  словами Івана Байрака, аналогічні прийоми будуть  проводитись і на інших ринках та підприємствах Львова.   24 вересня роботу Краківського ринку було заблоковано. Продавці на ринку обурені високим рівнем злочинності, пікетували адміністрацію ринку, вимагаючи забезпечити правопорядок на базарі.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...