Головна » Інше » “Львівобленерго” і “Львівгазвидобування” підписали протокол намірів про спільне освоєння некондиційного газового родовища “Вереща”

“Львівобленерго” і “Львівгазвидобування” підписали протокол намірів про спільне освоєння некондиційного газового родовища “Вереща”

ВАТ “Львівобленерго” та газопромислове управління “Львівгазвидобування” підписали протокол намірів про спільне освоєння некондиційного газового родовища “Вереща” (Львівська область).

Про це “Контекст-медіа” повідомив голова спостережної ради “Львівобленерго” Ярослав Шпак.

Протокол був підписаний під час Інвестиційного ярмарку-2003 у Львові.

Згідно з ним, “Львівобленерго” і “Львівгазвидобування” збираються побудувати на “Верещі” газово-електричний комплекс потужністю 6 МВт для виробництва електроенергії.

Як повідомив Ярослав Шпак, попередня вартість проекту складає біля 27 млн. грн. Втілювати його сторони збираються, за його словами, шляхом спільної діяльності без права юридичної особи. “Є в нас зараз така законодавством передбачена норма в Україні, і вона дуже популярна серед працівників газової і нафтової промисловості. Нам таку запропонували, ми її вивчаємо і вважаємо, що по такій формі будем працювати”, — сказав він.

Я.Шпак уточнив, що на сьогодні проект доробляється. Остаточний його варіант планується зробити до 4 кварталу цього року. Тоді ж, у 4 кварталі, “Львівобленерго” і “Львівгазвидобування” збираються, згідно з протоколом намірів, укласти угоду про спільну діяльність.

Як повідомляло агентство, цього року на Інвестиційному ярмарку у Львові, за словами голови Львівської ОДА Олександра Сендеги, було підписано 25 двосторонніх господарських угод та контрактів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...