Головна » Інше » „Галнафтогаз” оголосив тендер на придбання АЗС та земельних ділянок під АЗС

„Галнафтогаз” оголосив тендер на придбання АЗС та земельних ділянок під АЗС

ВАТ „Концерн Галнафтогаз” оголосив тендер на придбання автозаправних станцій та земельних ділянок під АЗС, розташованих по всій території України. Про це „Контекст-медіа” повідомив прес-секретар компанії Олесь Пограничний.

Тендер триватиме до 31 травня 2004 року. Проводить його постійно діюча комісія „Галнафтогазу”.

Заявки на тендер приймаються до 20 числа кожного місяця, пропозиції розглядатимуться до 10 числа місяця, наступного за тендерним, результати рішення тендерної комісії оголошуються до 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому подавалися пропозиції, зазначив Олесь Пограничний.

Брати участь у тендері можуть всі особи, яким на правах власності належать АЗС на земельні ділянки під АЗС.

Тендерна пропозиція повинна містити: інформацію про адресу об’єкта і його характеристику, з точки зору бізнесової привабливості (на якій трасі знаходиться, в якому районі міста і т.п.); фотографію об’єкта; інформацію про правовий статус земельної ділянки, на якій встановлений об’єкт; дані про балансову вартість об’єкта; пропоновані терміни та умови здійснення продажу, ціну об’єкта; контактний телефон особи, уповноваженої вести переговори.

Винятково по діючих АЗС тендерна пропозиція має також містити: інформацію про технічні характеристики споруд і встановленого на об’єкті устаткування (кількість, модель паливно-роздавальних колонок, ємність резервуарів — з розподілом по видах палива); інформацію про дату початку експлуатації об’єкта; інформацію про загальні обсяги реалізації палива на об’єкті за 2002-2003 роки у тоннах та гривнях (по можливості з розподілом по місяцях, та по видах палива); дані про наявність на об’єкті служб супутнього сервісу і їхня характеристика (магазин, кафе, мийки тощо).

При наявності пропозицій щодо продажу кількох об’єктів, інформація має подаватись по кожному об’єкту.

„Галнафтогаз” володіє (станом на 22 вересня) мережею із 71 сучасних автозаправних комплексів „ОККО”. Загалом же йому належить 167 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Вінницькій, Ріненській. Хмельницькій і Чернігівській областях, і в Києві.

Як повідомлялося, у 2003 році „Галнафтогаз” збирається додатково відкрити 30 АЗС.

Як повідомляло агентство, у 2003 році „Галнафтогаз” прогнозує інвестувати у будівництво нових і реконструкцію існуючих АЗС 65 млн. грн.

ВАТ „Концерн Галнафтогаз” створено 30 жовтня 2001 року у Львові шляхом злиття ВАТ „Івано-Франківськнафтопродукт”, ВАТ „Закарпатнафтопродукт-Ужгород” та ВАТ „Закарпатнафтопродукт-Хуст”. Статутний фонд компанії — 120 млн. гривень.

За 2002 рік „Галнафтогаз” отримав 320,1 тис. грн. чистого прибутку, за І півріччя 2003-го — 4,6 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...