Головна » Інше » Дрогобицька райрада висловила повну підтримку екс-главі Дрогобицької РДА Володимирові Шмігельському

Дрогобицька райрада висловила повну підтримку екс-главі Дрогобицької РДА Володимирові Шмігельському

Депутати Дрогобицької райради на сесійному засіданні 30 вересня висловили повну підтримку екс-главі Дрогобицької РДА Володимирові Шмігельському, — повідомила прес-служба Львівської облради.
Відповідно до п.31 ч.1 ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” сесія Дрогобицької райради вирішила внести до Кабінету Міністрів України пропозицію щодо повної підтримки Володимира Шмігельського на посаді голови Дрогобицької райдержадміністрації. Сесія вирішила також надіслати дане рішення Президенту України, Прем’єр-Міністру України, голові Львівської ОДА та голові Львівської обласної ради.

Сесія визнала, що позитивні зміни в соціально-економічному розвитку району відбулися за період, коли керівництво Дрогобицькою райдержадміністрацією здійснює її голова Володимир Шмігельський, який проявив високу відповідальність за виконання покладених на райдержадміністрацію завдань, забезпечив тісну співпрацю райдержадміністрації і районної ради, завдяки чому, значно покращилася соціальна та політична ситуація в районі, створені умови для плідної праці у всіх галузях господарства району.
За дане рішення проголосувало 70 з 73 присутніх на сесії депутатів, що становить майже 3/4 від загального складу(94 депутати) Дрогобицької райради.

27 вересня Президент України звільнив з займаної посади голову Кам’янко-Бузької РДА Ярослава Янишина, Жовківської РДА Петра Комара, Дрогобицької РДА Володимира Шмігельського, а також голову Сколівської РДА Василя Романіва. 29 вересня Президент України Леоніда Кучми на зустрічі з головою Львівської ОДА Олександром Сердегою зазначив, що кожен представник виконавчої влади повинен у своїх вчинках та рішеннях насамперед керуватись не емоціями, а державницькими позиціями та не піддаватись тиску ззовні. Кожен керівник району чи підприємства має бути політично виваженим в словах та справах. Олександр Сендега попросив главу держави ще раз глибше розібратись в питанні звільнення керівників райдержадміністрацій і Леонід Кучма пообіцяв дати відповідні доручення.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...