Головна » Інше » Ми не робимо собі проблеми, що на ІІІ Економічному форумі нема високих посадових осіб — голова Львівської ОДА

Ми не робимо собі проблеми, що на ІІІ Економічному форумі нема високих посадових осіб — голова Львівської ОДА

„Ми не робимо собі проблеми, що (на ІІІ Економічному форумі з питань транскордонного співробітництва) нема високих посадових осіб”, — сказав на прес-конференції сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега.

„Чим менше високих начальників, тим краще пізнати, тісніше поспілкуватися з тими людьми, що приїхали на Форум”, — додав він.

Відсутність прем’єр-міністра, міністрів на Форумі голова Львівської ОДА пов’язує з тим, що на сьогодні в Україні уже відбувається низка подібних заходів: з початку цього року економічні форуми відбулися у Донецьку, Одесі, а до кінця року мають пройти ще щонайменше у двох областях.

Олександр Сендега звернув увагу, що гостями цьогорічного Форуму є представники 12 країн та 16 областей України.

Присутній на прес-конференції перший заступник міністра економіки та з питань європейської інтеграції Володимир Першин на запитання журналістів, чи не вплинула на представницький рівень ІІІ Економічного форуму політична ситуація на Львівщині, відповів, що, на його думку, ні.

„Не думаю, що внутрішня політична ситуація в регіоні є чи критичною, чи… Якщо маєте на увазі те, що на минулому тижні в області (відбулися події), пов’язані з головою податкової адміністрації області, то я абсолютно з тим не пов’язую”, — сказав В.Першин.

Попередньо очікувалося, що участь у ІІІ Економічному форумі у Львові візьме прем’єр-міністр України Віктор Янукович, під патронатом якого проходить захід.

Торік на Форумі були присутні екс-прем’єр-міністр Анатолій Кінах, ряд міністрів та інших високих посадовців.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...