Головна » Бізнес » Транспорт » Wizz Air відновила рейси Львів-Лондон
Червона доріжка веде до трапу літака Wizz Air

Wizz Air відновила рейси Львів-Лондон

Авіакомпанія Wizz Air після майже 10-річної перерви відновила польоти за маршрутом Львів-Лондон.

«Цей напрямок ми довго очікували і дуже багато працювали над його відкриттям. Лондон дуже цікавий для нас. Адже це — столиця бізнесу, культури та освіти», — зазначила генеральний директор Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

Літаки з львівського аеропорту відправлятимуть у лондонський аеропорт Лутон тричі на тиждень: по вівторках, четвергах і суботах. Вартість квитка стартує від 659 гривень.

Перший же рейс, за словами Романовської, був заповнений трохи менше ніж на 100% — 173 пасажири зі 180 місць на приліт. На відліт — 179 пасажирів.

«Сьогоднішні показники говорять, що він (авіарейс) має дуже гарні перспективи… І це для нас дуже гарна новина. Адже це вперше у нас перший рейс повністю завантажений», — зраділа керівник аеропорту «Львів».

«Дуже важливо поєднати Львів з трьома основними фондовими столицями світу — Лондоном, Нью-Йорком та Токіо. Сьогодні перший крок вже зроблено», — прокоментував директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації Роман Кокотайло.

Окрім Лондона, зараз лоукост Wizz Air виконує зі Львова рейси у Вроцлав, Берлін, Гданськ, Катовіце, Дортмунд. Станом на травень авіакомпанія виконуватиме 15 рейсів в тиждень (з врахуванням Лондона тричі на тиждень), а з червня їх стане вже 19, інформує прес-служба ЛОДА.

x

Рекомендуємо

Підприємство зі Львова посіло одне з перших місць в рейтингу найуспішніших державних компаній України

Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» посіло 4-те місце в ...