Головна » Інше » Мешканці будинків на вул. Наукові у Львові звернулися до президента „Карпатбуду” з проханням припинити будівництво на місці дитячого майданчика

Мешканці будинків на вул. Наукові у Львові звернулися до президента „Карпатбуду” з проханням припинити будівництво на місці дитячого майданчика

Мешканці 7-ми будинків на вул. Наукові (№ 12, 8, 6, 4, 6а, 16, 30) у Львові звернулися до президента „Карпатбуду” Юрія Карватського з проханням припинити будівництво на місці дитячого майданчика, розташованого поряд з цими будинками.

„Звертаємося до Вас з проханням відмовитися від виконання підготовчих робіт з будівництва багатоповерхового житлового будинку на вул. Науковій 12а (огородження будівельного майданчика в межах закріпленої ділянки, встановлення тимчасових споруд та інженерних мереж, вертикальне планування території), згідно дозволу, виданого новим власником ДП „Інтеграл-буд” ТзОВ фірма „Інтеграл” м.Львів, вул. Водогінна 2, так як виконання цих робіт, тобто зруйнування і знищення дитячого майданчика, не принесуть Вам і вашій фірмі доброї слави, а ці копійки, зароблені на цій справі, не підуть Вам на користь”, — йдеться у заяві.

Автори листа просять Юрія Карватського прийняти рішення і дати відповідь у ЗМІ.

Лист підписали 500 мешканців цих будинків.

29 жовтня близько 100 мешканці вул. Наукової провели акцію протесту, протестуючи проти будови, яка зараз ведеться на території колишнього дитячого майданчика.

Мешканці вимагають зупинити і заборонити розпочате будівництво будинку на місці зруйнованого і ліквідованого дитячого майданчика, відновити дитячий майданчик на старому місці та притягнути до відповідальності осіб, причетних до зруйнування дитячого майданчика і надання дозволу на початок будівництва. 24 жовтня мешканці укладали скаргу на ім’я міського голови Львова Любомира Буняка, депутата Львівської міської ради по виборчому округу №70 Антона Ружицького, прокурора Франківського району м. Львова.

В обласному головному управлінні земельних ресурсів, коментуючи звернення мешканців, повідомили, що „Карпатбуд” придбав ділянку на Науковій цілком законно. Крім того, за словами начальника управління Олександра Настасенка, будівельна фірма взяла на себе зобов’язання після завершення будівництва облаштувати дитячий майданчик.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...