Головна » Інше » Міжнародна науково-практична конференція „Замки і туристичний бізнес — ефективне поєднання” відбулася у Львові

Міжнародна науково-практична конференція „Замки і туристичний бізнес — ефективне поєднання” відбулася у Львові

У Національному Університеті „Львівська політехніка” 30-31 жовтня відбувалась Міжнародна науково-практична конференція „Замки і туристичний бізнес — ефективне поєднання”, участь в якій взяли представники Австрії та Польщі.

Метою проведення такої конференції було збереження замкових комплексів, що особливо важливо для західного регіону України, а також використання замкових комплексів як туристичних об’єктів.

Під час проведення конференції сторони обмінялися досвідом щодо рентабельність інвестицій, популяризації ідеї масового використання замкових споруд, ознайомлення з іноземним законодавством, активної співпраці з науковцями.

Основними проблема на шляху розвитку туристичної сфери, як відзначив на конференції професор, директор Інституту економіки та менеджменту Олег Кузьмін, є недостатність коштів, проблема кредитування туристичної сфери банкам, які неохоче надають кредити без застави. Також зовсім нерозвиненою є маркетингова діяльність у цій сфері. Якнайефективнішому вирішенню цих проблем, на його думку, повинно сприяти проведення подібних конференцій.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...