Головна » Інше » Італійська Sinetica шукає у Львівській області базу для налагодження виробництва офісних меблів

Італійська Sinetica шукає у Львівській області базу для налагодження виробництва офісних меблів

Італійська компанія-виробник офісних меблів Sinetica займається пошуком нерухомості у Львівській області для налагодження виробництва офісних меблів.

Про це було повідомлено на зустрічі заступника голови Львівської ОДА Степана Лукашика з представниками італійської фірми Euroind 27 жовтня, проінформувала „Контекст-медіа” прес-служба облдержадміністрації.

„Львів — перше місто в Україні та на теренах країн СНД, яке стало об’єктом уваги італійських підприємців”, — зауважила прес-служба ЛОДА.

Візит делегації Euroind на Львівщину також пов’язаний з бажанням італійських підприємців вийти на український ринок. За інформацією прес-служби, встановлення ділових контактів між областю та Італією є наслідком інтернет-конференції „Львів—Фрайбург”, яка відбулася напередодні Інвестиційного ярмарку-2003.

Капітал компанії Sinetica працює в різних країнах Європи, в тому числі у Словаччині.

У Львові на сьогодні вже працюють підприємства з італійським капіталом, зокрема швейна фабрика „Лаура”, підприємство з виробництва текстилю „Стелла-2000”, деревообробне підприємство „Мерітал-Україна”, комбінат з виробництва макароннх виробів „Патріарх”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...