Головна » Інше » У Львові відбувся семінар „Впровадження систем екологічного менеджменту за стандартом ISO 14001 на підприємствах України”

У Львові відбувся семінар „Впровадження систем екологічного менеджменту за стандартом ISO 14001 на підприємствах України”

Більше 90 представників підприємств та організацій Львівської області (в т.ч. зі Львова, Дрогобича, Стрия, Старого Самбора, Золочева, Городка, Радехова) взяли участь у семінарі „Впровадження систем екологічного менеджменту за стандартом ISO 14001 на підприємствах України”, що проводився минулого тижня у Львові на базі Львівського інституту менеджменту і ДНДІ „Система”.

Семінар, як повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації, проводили представники нідерландської фірми Tebodin, які у консорціумі з німецькою фірмою MVV Consultants & Engineers та британською фірмою Halcrow, здійснюють в Україні проект „Стандарти екологічного менеджменту для підприємств України”.

„Учасники семінару мали можливість отримати актуальну інформацію про особливості розрболення і впровадження систем екологічного менеджменту згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 14001 та ознайомитись з практичним досвідом впровадження цього стандарту на прикладі українських підприємств, охоплених проектом Tacis”, — зазначила прес-служба ЛОДА.

За її інформацією, начальник Головного управління промислової політики Ростислав Сорока на семінарі відзначив, що важливість впровадження стандартів екологічного менеджменту на підприємствах та організаціях Львівщини з кожним роком все більше зростає. „Без впровадження таких стандартів, вважає Ростислав Сорока, входження українських підприємств у структури ЄС неможливе”, — сказано у повідомленні.

Проект „Стандарти екологічного менеджменту для підприємств України” започаткований у серпні 2002 року і реалізовується в межах програми Tacis. Його загальна тривалість — 24 місяці.
Як повідомляло агентство, до травня 2004 року ВАТ „Львівська пивоварня” збирається пройти сертифікацію по двох варіантах системи якості ISO, в тому числі ISO 14001:1997 (управління навколишнім середовищем).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...