Головна » Інше » Kredyt Bank S.A. відкрив для „Кредит Банку (України)” нові кредитні лінії на суму 17 млн. дол.

Kredyt Bank S.A. відкрив для „Кредит Банку (України)” нові кредитні лінії на суму 17 млн. дол.

Kredyt Bank S.A. (Варшава, Польща) відкрив для АТ „Кредит Банк (Україна)”, 66,6% акцій якого є у його власності, нові кредитні лінії на загальну суму 17 млн. дол., — повідомив „Контекст-медіа” прес-секретар КБУ Олексій Хміль.

„На користь АТ „Кредит Банк (Україна)” відкрито нові кредитні лінії для малого та середнього бізнесу (загальна сума на сьогоднішній день становить 11 млн. доларів США), а також лінії для підтвердження акредитивів та виставлення гарантій і фінансування імпортних операцій у загальній сумі 6 млн. доларів США”, — повідомив він.

Про відкриття нових ліній КБУ домовився зі своїм польським інвестором на переговорах, що відбулися нещодавно. На них також було отримано згоду, а відтак і підписано угоду на продовження фінансування по діючому кредитному договору на суму більше 3 млн. дол. „На сьогодні в до „Кредит Банку (Україна)” вже поступив перший транш у розмірі 1,5 млн. доларів США”, — зазначив Олексій Хміль.

За його словами, вартість фінансування по усіх згаданих не буде перевищувати 10% річних у валюті, а термін дії — 3 роки.

Кредитні лінії дозволяють проводити розрахунки за допомогою акредитивів з багатьма банками світу, а також надають можливість одержання кредиту підприємствами на вигідніших умовах, ніж пропонується сьогодні на ринку України.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...