Головна » Інше » У Львові склалась критична ситуація з теплозабезпеченням міста

У Львові склалась критична ситуація з теплозабезпеченням міста

У Львові склалась критична ситуація з теплозабезпеченням міста та роботою промислових підприємств, що, у свою чергу, могла б призвести до соціального вибуху, — повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Причиною цього стало те, що 27 жовтня УМГ “Львівтрансгаз” проведено штучне заниження тиску газу у газовій мережі Львова, що призвело, спочатку до зриву подачі гарячої води мешканцям, та зупинки ряду промислових підприємств, а 28 жовтня до вимушеної короткочасної (впродовж 3 годин) зупинки ряду котелень та ТЕЦ, зазначено у прес-релізі.

Міський голова Львова Любомир Буняк 28 та 29 жовтня в Києві веде активні переговори у НАК “Нафтогаз України” та уряді стосовно врегулювання питання відновлення нормального тиску газу у газовій мережі Львова.

До початку опалювального сезону 2003-2004 рр. теплопостачальні підприємства міста розрахувалися за спожитий у поточному році газ перед ТД “Газ України” НАК “Нафтогаз України” на 100%, за транспортування газу перед УМГ ”Львівтрансгаз” рівень оплати у 2003 році становив : “Львівтеплоенерго” – 163,2 %, (погашено борг минулих років 2,64 млн. грн.); “Залізничнетеплоенерго” – 156,8 % (погашено борг минулих років 0,543 млн. грн., та зроблено переплату 157,8 тис. грн.)

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...