Головна » Бізнес » E-commerce » Інтернет-магазин «Франке» презентував «розумні» кухонні витяжки

Інтернет-магазин «Франке» презентував «розумні» кухонні витяжки

«Розумні» кухонні витяжки, на відміну від звичайних, за допомогою відповідних датчиків самі розпізнають, коли на кухні запахло смаженим і треба вмикатись.

Нову модель такої смарт-витяжки презентувала нещодавно у своєму інтернет-магазині компанія «Франке Україна», яка є офіційним представником Franke Holdings AG. Називається модель Franke Smart Flat.

«Це унікальний продукт на ринку України», — розповідають у компанії.

Перше, що впадає у вічі, це компактні розміри витяжки-«розумаки». Її глибина у складеному стані становить всього 205 міліметрів. А ще звертає на себе увагу дизайн, розроблений дизайн-студією NOA.

Franke Smart Flat — це прекрасний зразок сучасної побутової техніки, при виробництві якого використовуються лише якісні матеріали, і який просто-таки нашпигований новітніми технологіями.

Витяжка оснащена двома алюмінієвими фільтрами та може працювати в режимі периметрального всмоктування, за якого повітря поглинається та очищається з більшою ефективністю.

Аби Franke Smart Flat працював максимально продуктивно, продавець радить відкривати скляну панель для захоплення випарів з кухонної плити.

І ще декілька характеристик «розумної» витяжки:

  • продуктивність: 935 куб. м/годину;
  • потужність: 125 Вт;
  • ефективність фільтрації жиру: 84%.

Попит на Franke Smart Flat наразі вивчається. Пропонована ціна на неї зараз складає 17 745 грн.

Слід зазначити, що в інтернет-магазині Franke-partner.com.ua представлено широкий вибір кухонних витяжок торгової марки Franke — витяжки зі склом, вбудовані, з нержавіючої сталі, острівні, з дерев’яною рамою та кутові. Останні, до речі, чомусь недооцінені покупцями, бідкаються фахівці. І пояснюють, що технічні характеристики таких кухонних витяжок такі ж, як і в інших, але вони займають на кухні менше місця.

На всі кухонні витяжки магазин дає 2 роки гарантії. А їх доставка безкоштовна, за винятком товарів, придбаних на розпродажі, і якщо сума замовлення не перевищує 3 тис. грн. Причому, магазин (з допомогою поштового оператора «Нова пошта») доставить покупки просто «до дверей» клієнта будь-куди по Україні. Зрозуміло, це не стосується Криму та окупованої території Донбасу.

Кухонні витяжки Franke можна оглянути наживо і порухати своїми руками у фірмових магазинах «Франке Україна» у Львові, один з яких знаходиться в ТЦ «Три слони» на кільцевій дорозі, а інший — в магазині «Техніка для кухні» на вул. Любінській, 94.

x

Рекомендуємо

Бар Wonderland у Львові

У Львові масово закриваються бари — гастроблогерка

Про масове зачинення барів та коктейль-барів у Львові повідомила гастроблогерка Оксана Левкова.