Головна » Бізнес » Нерухомість » Квартири бізнес класу в центрі Києва в ЖК NEW YORK Concept House

Квартири бізнес класу в центрі Києва в ЖК NEW YORK Concept House

Компанія-забудовник житлового комплексу NEW YORK Concept House в першому кварталі здала в експлуатацію оригінальний житловий комплекс на вулиці Антоновича, який вже став справжньою окрасою столиці. Тепер ті, кому близький вільний дух Америки, можуть не просто купити квартиру, а й відразу почати робити в ній ремонт своєї мрії.

Вигляд квартири бізнес класу в житловому комплексі New York Concept House у Києві

Чому варто купити квартиру саме тут?

ЖК New York вражає своїм оригінальним дизайном — кілька рівнів поверховості, стильні навісні вентильовані панелі, поєднання монолітно-каркасної технології будівництва і цегляної кладки. Недарма він отримав премію Realt Golden Key в номінації «ЖК з кращого архітектурою». Але ще більше комплекс вражає внутрішньої та зовнішньої інфраструктурою, а також своєю технологічністю. Цілодобове відеоспостереження, власний невеликий бульвар, патіо і затишний сад — з такою інфраструктурою життя в комплексі буде безпечною, комфортною і цікавою.

Архітектори, натхненні красою і самобутністю Манхеттена, врахували особливості цього району при створенні внутрішньої інфраструктури комплексу. Багато зелені в гармонійному поєднанні з найсучаснішими технологіями та унікальні архітектурні рішення — все це дозволило створити не просто житловий комплекс мрії, а справжній «маленький Манхеттен» в серці української столиці.

Яку квартиру вибрати?

Якщо ви хочете стати власником квартири бізнес класу в центрі Києва, то у вас ще є можливість купити житло з однією, двома або трьома кімнатами. Не варто забувати й про пентхаус. Високі стелі (2.8 метра), просторі приміщення (навіть підсобні) і можливість вільного планування дозволять створити житло, яке буде відповідати всім вашим вимогам. Метраж квартир становить:

  • З однією кімнатою — від 49 квадратів.
  • З двома — від 80 квадратних метрів.
  • З трьома — від 128 квадратів.

Сучасні просторі квартири з чудовим краєвидом на центр столиці, ідеальні як для власного комфортного проживання, так і для надійного вкладення інвестицій. Таке житло можна купити для подальшої здачі в оренду і навіть «на майбутнє» — наприклад, для підростаючого покоління. У будь-якому випадку ви будете у виграші, адже квартири в унікальному житловому комплексі в самому серці Києва будуть тільки дорожчати.

Що знаходиться поруч з будинком?

Будинок розташований в культурному і діловому центрі столиці. У крокової доступності знаходяться супермаркети, торгово-розважальні центри, школи, садочки, аптеки, банківські відділення. Будуть задоволені та автовласники — за два кроки знаходяться заправка та автомагазин. Любителі прогулянок на свіжому повітрі оцінять близьке розташування великого парку, а цінителі гарної архітектури та класичної музики — Костел святого Миколая, який розташований всього лише в двох хвилинах ходьби від будинку. Недалеко від ЖК знаходиться багато модних бутиків, ресторанів і кафе, а також Театр оперети. Транспортна розв’язка також зручна: ви швидко зможете дістатися на автомобілі в будь-яку точку міста. Крім того, в 5-7 хвилинах ходьби є дві станції метро — «Палац Україна» та «Олімпійська».

Одна з американських цінностей — жити на повну і оточувати себе тільки найкращим. Тому якщо і купувати квартиру, то тільки в одному з кращих житлових комплексів столиці — NEW YORK Concept House. Адже саме тут панує атмосфера неймовірної свободи!

Хочете жити яскраво і по-американськи стильно? Зверніться до відділу продажів ЖК Нью-Йорк за детальною консультацією.

x

Рекомендуємо

Спорткомплекс Мандаринка на Сихові у Львові

У Львові відкрили новий спорткомплекс пляжних видів спорту

На Сихові відкрили новий спорткомплекс пляжних видів спорту, відомий як «Мандаринка». Таким ...