Головна » Бізнес » Промисловість » На заводі «Бадер» зафіксували спалах кору серед працівників

На заводі «Бадер» зафіксували спалах кору серед працівників

На ТзОВ «Бадер Україна» зафіксовано спалах кору. Захворіло 18 працівників, з яких 13 осіб госпіталізовані в інфекційне відділення центральної районної лікарні за місцем проживання.

Про це повідомила лікар-епідеміолог ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Н. Лозинська, посилаючись на дані первинного повідомлення, яке надійшло в ЛОЛЦ у вівторок, 10 квітня.

«Стан госпіталізованих осіб середньої важкості, у 5-ти хворих, які перебувають на амбулаторному лікуванні, — легкий перебіг захворювання», — зазначила Лозинська.

Щоб запобігти епідемії, фахівці Яворівського районного відділу ДУ «Львівський ОЛЦ МОЗ України» проводять відповідні заходи у вогнищі захворювання.

Цікаво, що ще 4 квітня один з львівських журналістів, перебуваючи якраз в інфекційній лікарні із захворюванням на кір, написав на «Фейсбуку», що в лікарню привезли на госпіталізацію працівників з «Бадера». «Кажуть, кір туди добравсь», — додав журналіст.

Користувач Фейсбуку пише про госпіталізацію хворих на кір працівників "Бадера"

«Бадер Україна» (с. Кожичі Яворівського р-ну Львівської обл.) — це завод німецької компанії Bader, що займається, зокрема, пошиттям шкіряних сидінь для автомобілів Audi та BMW. На підприємстві зайнято 2600 працівників.

x

Рекомендуємо

Роман Матис, начальник управління інвестиційної політики Львівської облдержадміністрації

Роман Матис: «Нам треба молитися, щоби до нас прийшли більш автоматизовані виробництва і довірили нам збірку чогось складнішого, ніж двокомпонентні сполучення»

Велике інтерв’ю з керівником управління інвестиційної політики Львівської ОДА про те, як ...