Головна » Інше » Акціонери „Львівської пивоварні” провели збори

Акціонери „Львівської пивоварні” провели збори

30 квітня на ВАТ „Львівська пивоварня”, яке контролює 60% пивного ринку Західної України, відбулися збори акціонерів, участь у яких взяли 99,7% акціонерів компанії та їх представників, – повідомив pr-менеджер „Львівської пивоварні” Андрій Кирчів.

„У визначений термін відбулися збори акціонерів”, – зазначив пан Кирчів.

Він повідомив, що на зборах, згідно із прийнятим порядком денним, було заслухано звіт голови правління „Львівської пивоварні” Володимира Печера про результати роботи компанії упродовж 2002 року, виступ голови спостережної ради ВАТ П.Перетятька, звіт голови ревізійної комісії В.Глащенкова.

Відтак акціонери затвердили звіти голови правління і голови ревізійної комісії, а також фінансові показники і результати діяльності підприємства за 2002 рік (торік „Львівська пивоварня” виробила 8 719,7 тис. дал пива та отримала 19,98 млн. грн. прибутку. – ред.).

Акціонери також підтримали внесення до статуту змін і доповнень, які, за словами Андрія Кирчіва, стосуються „поточного життя підприємства”.

Чинність зборів акціонерів „Львівської пивоварні” було підтверджено протоколами мандатної та лічильної комісій.

Як повідомлялось, у 2003 році „Львівська пивоварня” планує збільшити виробництво у порівнянні з 2002 роком на 23,8% – до 10,8 млн. дал.

У І кварталі поточного року підприємство випустило 1 655 тис. дал пива, перевищивши аналогічний показник І кварталу минулого року на 10,5%.

„Львівська пивоварня” випускає 6 сортів пива – „Портер”, „Львівське Преміум”, „1715”, „Львівське Темне”, „Львівське Міцне” та „Львівське Світле”. За результатами діяльності у 2002 році, компанія контролює близько 7% загальноукраїнського ринку пива.

Стратегічним інвестором компанії є шведський концерн Baltic Beverages Holding (BBH).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...