Головна » Інше » Львів на місяць відстає по виконанню запланованих ремонтів доріг

Львів на місяць відстає по виконанню запланованих ремонтів доріг

На сьогодні Львів на місяць відстає від графіку запланованих робіт із ремонтів міських доріг, – повідомив 29 квітня на прес-конференції перший заступник міського голови Львова Василь Кравців.

Причиною цього, за словами Василя Кравціва, стали несприятливі погодні умови, через які „всі роботи зводилися до зменшення ямковості на трасах”.

Відтак перший заступник міського голови констатував, що по дорогах Львів увійшов у весінній період у гіршому стані, ніж звичайно.

Водночас Василь Кравців повідомив, що з 5 травня у місті розпочнуться масштабні роботи по т.зв. „заторних місцях”. Планується, зокрема, до вересня навести лад на вул.Словацького (поворот перед головпоштамтом), а також замкнути трамвайний маршрут №3 на пл.Соборній.

Кошторис робіт на Словацького, за словами В.Кравціва, становитиме біля 3,5 млн. грн. Близько 2 млн. грн. буде витрачено на розворотне кільце для 3-го маршруту. Ще приблизно 6 млн. грн. планується цього року направити на решту робіт по дорогах.

Перший заступник міського голови розповів також, що Львів уже повністю освоїв 800 тис. грн. траншу, який надійшов з Києва для Сихівського моста. „Всі (кошти) пішли на консервацію поверхні моста і збереження несучої здатності і забезпечення металевих каркасів”, – сказав В.Кравців, зазначивши, що тепер місто очікує на наступну порцію грошей, яку, на його думку, варто очікувати вже у 2004 році.

Кравців нагадав, що для введення Сихівського моста в експлуатацію необхідно близько 9 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...