Головна » Інше » Міський голова Винник С.Уваров планує подати до суду на газету „Молода Галичина”

Міський голова Винник С.Уваров планує подати до суду на газету „Молода Галичина”

Міський голова Винник Сергій Уваров планує подати до суду на газету „Молода Галичина” за статтю „Уваров наварює на Януковичу” („МГ”, 22.11.2003), у якій наведена інформація, яка, на його думку, є неправдивою і порочить його честь і гідність.

Про це Сергій Уваров повідомив сьогодні на прес-конференції у Львові.

Сергій Уваров повідомив, що відповідна позовна заява вже підготовлена і буде найближчим часом подана до суду.

У статті „Молодої Галичини” йдеться, зокрема, про те, що підприємці звинувачують міського голову Винник Сергія Уварова у вимаганні у них грошей на майбутні вибори для Партії Регіонів. Підгрунтям для статті стало звернення Львівської міської громадської організації „Організація роботодавців” на адресу Адміністрації Президента, прем’єр-міністра, Генпрокурора, міністра внутрішніх справ, голови ДПА, голови ГоловКРУ. У цьому зверненні „Організація роботодавців” звинувачує Сергія Уварова у тому, що він за допомогою погроз і шантажу намагається втягнути підприємців у політичні ігри, заставляє їх вступати у Партію Регіонів.

Сергій Уваров на прес-конфренції повністю відкинув подібні звинувачення і наголосив на тому, що тут ніякої політики немає. За його словами, проблема полягає у конфлікті між депутатським корпусом Винниківської міськради та керівником ПП „Матвол” Олегом Матвіїшиним, який є головою ЛМО „Організація роботодаців”. Співзасновниками цієї організації також є колишній міський голова Винник Ярослав Хамуляк, директор ТзОВ „Колібрі” Іван Верхолик.

Голова Львівського регіонального відділення Партії Регіонів Олексій Радзієвський, коментуючи публікацію в „Молодій Галичині”, заявив, що це груба, брутальна інсинуація, оприлюднення якої ображає честь і гідність не тільки Сергія Уварова, а й кожного із 9 тисяч членів партійного осередку партії і партію в цілому. Олексій Радзієвський називає цю публікацію черговим провокаційним ударом після пошкодження фасаду будинку, в якому знаходиться офіс ЛОВ Партії Регіонів. На його думку, до цього причетна добре відома у Львові політично-фінансова структура, яка, за його словами, і далі не гребує ніякими брудними і провокаційними технологіями.

„Тепер її надійний рупор, її слухняний колективний пропогандист і полум’яний агітатор, отримавши безумовно команду „фас”, накинувся із брехнею на члена нашої партії Сергія Уварова”, — наголосив Олексій Радзієвський.
Засновником газети „Молода Галичина” є первинна журналістська організація. Як вважають експерти, газета наближена до середовища СДПУ(О).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...