Головна » Інше » Туристичний потенціал Західної України представили у Кракові

Туристичний потенціал Західної України представили у Кракові

Нещодавно, 20 листопада, у Кракові відбувся семінар „Туристичні інвестиції Західної України”, на якому було представлено туристичний потенціал Західної України. Про це 27 листопада повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На семінарі, окрім представлення пакету інвестиційних проектів, було також обговорено напрямки і можливості інвестування у сферу туризму в Україні, використовуючи досвід польських партнерів.

Так, доктор Інституту туризму у Варшаві Анджей Ягусевіч наголосив, що для збільшення притоку іноземних туристів Україні необхідно здійснити коригування туристичної політики — вивести на ринок конкурентні та інноваційні турпродукти, впровадити маркетингову стратегію, яка б передбачала розвиток туризму шляхом залучення інвестицій.

Підсумком семінару стало відзначення 16 потенційно привабливих інвестпроектів.

Семінар „Туристичні інвестиції Західної України” проводився в рамках реалізації Міжнародного американсько-польсько-українського проекту PAUCI. Його учасниками були представники Держтурадміністрації України, управлінь туризму Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської облдержадміністрацій, представники Інституту туризму (Варшава), Львівського національного університету ім.І.Франка, Київського університету туризму, економіки і права, а також представників консалтингових фірм, які запропонували допомогу у пошуку інвесторів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...