Головна » Інше » Несплата боргів за газопостачання у Львівській області спричинить звільнення голів райдержадміністрацій — Л.Мельник

Несплата боргів за газопостачання у Львівській області спричинить звільнення голів райдержадміністрацій — Л.Мельник

Несплата боргів за газопостачання у Львівській області спричинить звільнення голів райдержадміністрацій.

Про це сьогодні повідомив заступник голови Львівської ОДА Леонід Мельник на селекторній нараді.

Розрахуватись за газ — єдина можливість працювати  в команді Олександра Сендеги, сказав Леонід Мельник.

Якщо протягом трьох робочих днів розрахунки за газопостачання у районах Львівської залишаться нижчі за загально обласні та загальноукраїнські, відповідні голови райдержадміністрації будуть звільнені.

За словами Леоніда Мельника, рівні проплати у районах Львівщини є надзвичайно строкатим — від 20% до 60%.

За 20 днів листопада надзвичайно низький рівень проплати у Бродовському районі (7,2%), Бориславському (менш, ніж 10%), а також Яворівському (17%), Новояворівському (17%), Сокальському(20%), Кам’янко-Бузькому (23,7%). В той час, як у  Золочівському — 60%, Жидачівському — 60%.

У своїх доповідях, представники районів називали дещо інші показники проплати. Так,  перший заступник голови Бродівської райдержадміністрації повідомив, що рівень проплати по його району складає 45%, Бориславському — 21%.

Особливою є ситуація у Дрогобицькому районі. За словами представника цього району, спожито газу на суму 350 тис. грн., проплачено 560 тис. грн. Однак, як пояснив  директор регіонального представництва НАК „Нафтогаз України” Олег Щудлюк, проплату здійснено ВАТ „Львівгаз”, а не ДК „Газ України ”, тому проплата вважається недійсною.

За словами директора регіонального представництва НАК „Нафтогаз України” Олега Щудлюка, рівень загальної проплати по Львівській області у листопаді складає 31,4%, по Львову — 22,8%, по районах області 44,1%.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...