Головна » Інше » НАК „Нафтогаз України” не планує відкривати АЗС на Західній Україні — Ю.Бойко

НАК „Нафтогаз України” не планує відкривати АЗС на Західній Україні — Ю.Бойко

НАК „Нафтогаз України” не планує відкривати свої автозаправні станції на Західній Україні. Про це повідомив голова правління НАК Юрій Бойко.

„Ми не планували виходити на Західну Україну з причин транспортних витрат”, — наголосив голова „Нафтогазу”.

Водночас прес-центр НАКу повідомляє, що фірмова мережа АЗС, яку компанія почала розвивати у цьому році, на середину листопада налічувала 89 станцій у 10 регіонах України, в тому числі 4 — у Львівській, і по 3 — в Чернівецькій, Волинській та Закарпатській областях.

Певну неузгодженість заяв Юрія Бойка та офіційних даних „Нафтогазу України” агентству спробували прокоментувати експерти ринку нафтопродуктів. На їхню думку, голова правління „Нафтогазу”, сказавши, що компанія не планує відкривати АЗС на Західній Україні, мав на увазі те, що вона не збирається залучати місцеві автозаправки у свою джобберську мережу. Це, однак, не виключає розвитку мережі фірмових АЗС „Нафтогазу” на місцевому ринку у рамках спільного проекту з київською компанією „Екоіл”.

Експерти припускають, що ті 4 АЗС, які зараз працюють під маркою „Нафтогазу України” у Львівській області, належать „Екоіл”.

У Західній Україні зараз працюють три основні оператори ринку нафтопродуктів — „Галнафтогаз” (мережа АЗС під ТМ „Окко”), „Західна нафтова група” (WOG), ТНК („Альфа-нафта”, „Авіас” і „Сентоза”).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...