Головна » Інше » Львівський „Алмазінструмент” збирається збільшити СФ майже у 6 разів і дообрати членів спостережної ради

Львівський „Алмазінструмент” збирається збільшити СФ майже у 6 разів і дообрати членів спостережної ради

На цьогорічні загальні збори акціонерів львівського ВАТ „Алмазінструмент”, призначені на 19 грудня, виносяться одразу три важливих питання — про майже 6-разове збільшення статутного фонду, дообрання членів спостережної ради і визначення стратегії розвитку та основних напрямків діяльності компанії у 2004 році.

Про це у пресі повідомило правління „Алмазінструменту”.

Збільшення статутного фонду компанія має намір провести шляхом додаткового випуску 16 516 тис. простих іменних акцій номіналом 0,05 грн. на загальну суму 825,800 тис. грн. Таким чином, після збільшення, СФ „Алмазінструменту” становитиме 1,100 млн. грн.

Підписка на акції додаткового випуску, планується, розпочнеться 6 лютого 2004 року і триватиме до 27 лютого того ж року. Дати проведення першого і другого етапів підписки буде оголошено після реєстрації додаткової емісії у Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Необхідність збільшення статутного фонду „Алмазінструмент” пояснює потребою поповнення власних обігових коштів.

Нині статутний фонд компанії складає 174,300 тис. грн.

ВАТ „Львівський завод штучних алмазів та алмазного інструменту (ВАТ „Алмазінструмент”) спеціалізується на випуску алмазного інструменту для автотракторної промисловості, заточки і доводки ріжучого інструменту, обробки екранів кінескопів, синтезу алмазних полікристалів АРС-3, алмазних шліфувальних порошків, товарів народного вжитку.

Контрольний пакет акцій „Алмазінструменту” (за даними підприємства, йдеться про 61,598%) перебуває у власності ТзОВ „Мегапром”. Водночас за даними спостерігачів, „Мегапром” взагалі-то акумулював у себе 84,5% акцій львівського підприємства, але частину з них передав в управління керівництву „Алмазінструменту” . Власниками акцій компанії є також АТВТ „Прикарпатська ІК „Прінком” — 2,775% та ЗАТ ІК „Карпати-інвест” — 0,338%.

2002 рік „Алмазінструмент” завершив із 0,17 млн. грн. збитку. У 2001 році отримав прибуток в розмірі 1,044 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...