Головна » Інше » Наступного року у Львові відбудеться Фестиваль цифрових технологій

Наступного року у Львові відбудеться Фестиваль цифрових технологій

2004 році у Львові буде проведено Фестиваль цифрових технологій, прообразом якого є виставка, що відкрилася сьогодні у Львівському Палаці мистецтв, і яка об’єднує одразу 5 тематичних виставок-салонів комп’ютерних технологій, зв’язку і поліграфії.

Про це на її відкритті повідомив віце-президент АТ „ГалЕкспо” Геннадій Кройчек.

Розповідаючи власне про нинішню виставку, він зазначив, що вона об’єднує в собі три виставки („Комп’ютер і офіс”, „Сучасний зв’язок”, „Світ друку”), які традиційно щороку проводить „ГалЕкспо”, та дві („Комп’ютер+бізнес”, „Реклама+бізнес”), організатором яких уже не перший рік виступає виставкове бюро „ЕкспоБізнесСервіс”.

Віце-президент „ГалЕкспо” наголосив, що цьогорічні виставки відрізняються від минулорічних форматом: значну увагу приділено не лише їх рекламному характеру, а й змістовому наповненню. У ході виставок відбудуться науково-практичні та технічні семінари. На одному з них науковці кафедри „Інформаційних систем та мереж” НУ „Львівська політехніка” розкажуть про основні тенденції розвитку комп’ютеризації, про практичні методи дистанційного навчання та побудови Інтернет-інфраструктури студентського містечка «Львівська політехніка».

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...