Головна » Інше » Рішення ЛКР НРУ про можливість дострокових виборів міського голови Львова є політично невиважене — Т.Стецьків

Рішення ЛКР НРУ про можливість дострокових виборів міського голови Львова є політично невиважене — Т.Стецьків

Рішення Львівської крайової Ради НРУ рекомендувати політраді блоку „Наша Україна” на Львівщині прийняти рішення щодо можливих дострокових виборів міського голови Львова є щонайменше неаргументоване і політично невиважене.

Таке заявив народний депутат України, голова ЛОО ПРП і член політради блоку „Наша Україна” на Львівщині Тарас Стецьків.

„В основі цього рішення лежать суб‘єктивні і навіть персональні мотиви керівництва рухівського проводу. Думаю, також, що багато хто у проводі Руху досі має образи на Любомира Буняка за те, що він виграв ці вибори у рухівця Василя Куйбіди. А дехто просто прагне помсти за цю поразку і за звільнення членів НРУ з деяких посад у місті”, — вважає Тарас Стецьків.

«Ініціаторам подібних рішень у Русі треба подумати, у чию гру вони грають. Адже в умовах, коли в Україні фактично розпочалася президентська компанія і головним завданням усіх патріотичних сил є докласти всіх зусиль для перемоги В. Ющенка – нам, львів’янам, нав‘язують широкомасштабний конфлікт з мером. Я вже не кажу, що тема С.Медведчука (ініціатором якої був, до речі, Я. Кендзьор) не зникла у Львові з порядку денного. Більш того, з кожним днем у нашому розпорядженні з‘являються нові факти протизаконної діяльності ДПА у Львівській області. І цю справу треба довести до кінця. — зазначає Тарас Стецьків.

„Комусь дуже хочеться влаштувати у Львові, який є форпостом патріотичних сил, показову „м‘ясорубку” у вигляді дострокових виборів мера. Зрозуміла і мета втягнути львів‘ян замість президентських виборів у вибори мера, влаштувати серію провокацій, пересварити між собою опозиційні сили і через фальсифікації „обрати” потрібного мера, який, звичайно, попрацює на владу під час виборів Президента”, — переконаний народний депутат.

Політрада Львівської крайової організації Народного руху України 24 листопада прийняла рішення звернутися до політради представництва блоку „Наша Україна” на Львівщині з проханням розглянути ситуацію, що склалася у Львові, і, зваживши на аргументи НРУ, рекомендувати прийняти рішення щодо можливих дострокових виборів міського голови Львова.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...