Головна » Інше » Політрада ЛКО НРУ рекомендує представництву блоку „Наша Україна” на Львівщині прийняти рішення про можливість дострокових виборів мера Львова

Політрада ЛКО НРУ рекомендує представництву блоку „Наша Україна” на Львівщині прийняти рішення про можливість дострокових виборів мера Львова

Політрада Львівської крайової організації Народного руху України 24 листопада прийняла рішення звернутися до політради представництва блоку „Наша Україна” на Львівщині з проханням розглянути ситуацію, що склалася у Львові, і, зваживши на аргументи НРУ, рекомендувати прийняти рішення щодо можливих дострокових виборів міського голови Львова.

Про це повідомив голова ЛКО НРУ, народний депутат України Ярослав Кендзьор.

Ярослав Кендзьор зазначив, що НРУ діє як колективний член блоку. „НРУ має чітку позицію і буде переконувати союзників по блоку у нашій правоті”, — зазначив він.

Ярослав Кендзьор сподівається, що у питанні відставки Любомира Буняка з посади міського голови Львова НРУ підтримують УНР і ПРП. „Я авторитетно заявляю, що ситуація з відставкою Любомира Буняка визріла цілковито. Це не моя особиста думка, це думка більшості львів’ян”.

Важливим аргументом для політради представництва блоку „Наша Україна” на Львівщині щодо проведення дострокових виборів міського голови Львова, на думку Ярослава Кендзьора, також повинно стати наближення президентських виборів. „Формування дільничних комісій у великій мірі залежатиме від позиції міського голови. „Наша Україна” ж у Львові не може розраховувати на підтримку і співпрацю з Любомиром Буняком, який відмежовується від „Нашої України” і співпрацює з есдеками, — переконаний Ярослав Кендзьор.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...