Головна » Інше » 78% львів’ян готові проголосувати за відставку Любомира Буняка — Я.Кендзьор

78% львів’ян готові проголосувати за відставку Любомира Буняка — Я.Кендзьор

„78% львів’ян готові проголосувати за відставку Любомира Буняказ посади міського голови Львова”, – заявив сьогодні на прес-конференції у Львові народний депутат України, голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор.

Такі результати отримані під час одного із соціологічних опитувань, які проводились два тижні назад. Разом з тим Ярослав Кендзьор так і не зміг назвати соціологічну установу, яка проводила це опитування.

„Буняк уже дозрів, щоб впасти, він виявив цілковиту безпорадність при вирішенні господарських проблем, створив численні конфлікти”, – зазначив Ярослав Кендзьор.

Ярослав Кендзьор висловив сподівання, що „Любомир Буняк візьме приклад з Едуарда Шеварнадзе”.

Чимало груп мешканців Львова, як студенти, освітяни, таксисти та ряд інших, уже готові створювати групи з ініціювання відставки Любомира Буняка, однак цей шлях є надто довгий і складний, — зазначив Ярослав Кендзьор. „”Наша Україна” повинна ініціювати та очолити процес відставки Любомира Буняка, тим більше, що ми маємо дві третини у складі Львівської міської ради”, – вважає народний депутат.

Сьогодні питання ініціативи відставки Любомира Буняка розглядатиме провід ЛКО НРУ, після чого, як сподівається Ярослав Кендзьор, керівництво „Нашої України”, розглянувши це питання, зобов’яже партійні групи, що входять до фракції „Наша Україна” у Львівській міській раді, ініціювати цей процес. „Зараз підтримувати Любомира Буняка стало ознакою поганого політичного тону, і навіть ті партії, які раніше його підтримували, як, наприклад, ПРП та УНП, тепер дистанціюються від міського голови Львова”, – наголосив Любомир Буняк.

Ярослав Кендзьор заявив, що зараз передчасно говорити про кандидатуру, яку „Наша Україна” підтримає у разі проведення виборів міського голови Львова, але можна говорити і про Тараса Стецьківа, і про Павла Качура, і про Тараса Чорновола, і про багатьох інших претендентів від „Нашої України”. Щодо претендентів від влади, то внаслідок численних комбінацій не можна виключати, що їхнім основним конкурентом стане теперішній голова Львівської ОДА Олександр Сендега.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...