Головна » Інше » Невідомі зламали сейфи в управлінні транспорту Львова

Невідомі зламали сейфи в управлінні транспорту Львова

Сьогодні, 18 вересня, вночі невідомі проникли в приміщення управління транспорту Львівської міської ради, де зламали дверні замки у всі кабінети та сейфи.

Про це повідомив в.о. начальника управління Олег Партика, передає прес-служба ЛМР.

«Зараз працівники проводять міні-ревізію речей, щоб виявити ті, які могли бути викрадені. Наразі на перший погляд нічого не викрадено, але це ще не остаточна інформація. Наразі не можемо знайти тільки проектора», — сказав він.

За словами Партика, на місці злочину уже побувала слідчо-оперативна група, чиновник написав відповідну заяву у райвідділ. «Протягом доби буде призначений слідчий і матеріали будуть внесені в єдиний реєстр кримінальних проваджень», — зазначив він.

Від дій зловмисників (або зловмисника) постраждало також ЛКП «Львівелектротранс», з яким управління транспорту ділить той самий будинок на вул. Сахарова.

«Близько 5-ої ранку охоронець ЛКП «Львівелектротранс» виявив відігнуту зовнішню решітку та відчинене вікно. На місце одразу прибули начальник служби безпеки підприємства, слідчо-оперативна група та патрульна поліція Львова. Після огляду приміщення, злочинців усередині не виявили», — розповів начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю підприємства Іван Бондар.

Також, посилаючись на начальника служби безпеки підприємства Ігоря Дворянина, Бондар повідомив, що «злочинці, проникнувши в приміщення, зламали кілька замків та відмичками відкрили сейфи у відділ зборів підприємства».

Проте після ретельного обстеження викрадених речей не виявлено.

За версією слідства, як зауважив Іван Бондар, злочинці шукали гроші, оскільки наявна у приміщеннях оргтехніка (комп’ютери, ноутбуки) їх не зацікавила та залишилась на своїх місцях.

За фактом події порушено кримінальне провадження, ведеться слідство.

Нагадаємо, декілька днів тому заступник міського голови Львова Сергій Бабак повідомив, що міськрада має намір протягом місяця оголосити конкурс на посаду начальника управління транспорту, хоча, за його словами, гідних кандидатур він наразі не бачить.

Крісло начальника управління транспорту Львова вакантне з березня 2017 року. Обов’язки керівника виконує Олег Партика.

x

Рекомендуємо

Хлібосол

Верховний Суд поставив крапку у справі Львівська міськрада проти «Хлібосолу»

Верховний Суд відмовився відкривати провадження за касаційною скаргою Львівської міськради на постанову ...