Головна » Інше » “Укрінтеренерго” інвестує в ДП “Львіввугілля” понад 5 млн грн

“Укрінтеренерго” інвестує в ДП “Львіввугілля” понад 5 млн грн

На початку березня „Укрінтеренерго” інвестує в ДП „Львіввугілля” понад 5 млн. грн. на обладнання нових лав на шахтах, щоб збільшити видобуток вугілля.

Про це повідомив журналістам голова Львівської ОДА Мирон Янків на зустрічі у Центрі політичного прогнозування газети „Високий Замок”.

За словами Мирона Янківа, це перша така інвестиція, але плануються і інші.

Особлива увага облдержадміністрацією буде приділятися кадровому потенціалу вугільного холдингу. „Необхідний новий керівник ДП „Львіввугілля”, прогресивніший в своїх поглядах щодо формування нової схеми управління і впливу на ситуацію в холдингу”, — зазначив голова Львівської ОДА

Львівська ОДА, за словами Мирона Янківа, фактично взяла керівництво шахтами ДП „Львіввугілля” в ручний режим. „Ми прослухали керівників шахт по декілька разів, знаємо їх плани на майбутнє”, — зазначив він.

Мирон Янків відзначив народного депутата Петра Олійника, який, за його словами, багато зробив, щоб підготувати проект Закону „Про спеціальний режим інвестиційної діяльності на пріоритетних територіях Львівської області”. „Такими пріоритетними територіями будуть Червоноград і Сокальський район”, — додав він.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...