Головна » Інше » Міський голова Дрогобича заборонив підприємствам відключати від енергопостачання незахищених споживачів

Міський голова Дрогобича заборонив підприємствам відключати від енергопостачання незахищених споживачів

Міський голова Дрогобича (Львівська область) Михайло Лужецький заборонив підприємствам водо-, газо- та електропостачання міста відключати соціально незахищених споживачів без відома управління праці і соціального захисту населення, – повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації.

„Я забороняю управлінню газового господарства, електромережам, „Дрогобичводоканалу” відключати одиноких, особливо прикутих до ліжка, соціально незахищених споживачів без відома управління праці і соціального захисту населення”, – наголосив М.Лужецький 24 лютого на нараді з питань соцзахисту населення.

Міський голова Дрогобича підкреслив, що енергопостачальні підприємства перед тим, як провести відключення споживача, зобов’язані надіслати відповідний лист в управління праці, яке, у свою чергу, „повинно терміново скерувати туди компетентних людей для детального аналізу ситуації”.

Необхідність таких змін Михайло Лужецький пояснив тим, що від енергетики часто відключають людей, які через хворобу не можуть з’ясувати фактичну наявність боргу чи оформити субсидію.

За результатами наради М.Лужецький дав доручення управлінню праці та соціального захисту населення підготувати розпорядження, яке б врегулювало стосунки газо-, водо- та електропостачальних підприємств з „одинокими пенсіонерами, інвалідами та іншими соціально незахищеними верствами населення”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...