Головна » Інше » 2002 року у Львівській області було самовільно зрубано 10,3 тис. кубометрів лісу

2002 року у Львівській області було самовільно зрубано 10,3 тис. кубометрів лісу

За минулий рік у Львівській області було самовільно зрубано 10,3 тис. кубометрів лісу, в тому числі 7,2 тис. куб. м у господарствах „Галсільлісу” і 2,9 тис. куб. м в господарствах „Львівлісу”.

Про це повідомили у Державному лісогосподарському об’єднанні „Львівліс” з посиланням на генерального директора Анатолія Дейнеку.

За його словами, розкрадання лісових ресурсів на сьогодні є найважливішою проблемою порівняно з іншими, які існують в галузі.

Анатолій Дейнека повідомив, що вирішити проблеми лісового господарства допомагають Львівська облдержадміністрація та обласна рада. Зокрема, голова ОДА Мирон Янків за поданням „Львівлісу” виніс ряд розпоряджень про забезпечення належної охорони лісових ресурсів та їх раціонального використання, а також впорядкування роботи пилорам, кількість яких на сьогодні у кожному районі області перевищує 100 одиниць.

За 2002 рік ДЛГО „Львівліс” заготовило 238 тис. кубометрів ліквідної деревини, а також 346,7 тис. кубометрів деревини у порядку рубок головного користування.

Переробка деревини на підприємствах об’єднання торік склала 138 тис. кубометрів (на 110% більше від показника 2001 року).

Близько 19% лісопродукції із загального обсягу лісозаготівель „Львівліс” поставляє на експорт.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...