Головна » Інше » 2002 року “Львівліс” заготовив 238 тис. кубометрів ліквідної деревини

2002 року “Львівліс” заготовив 238 тис. кубометрів ліквідної деревини

За минулий рік Державне лісогосподарське об’єднання „Львівліс” заготовило 298 тис. кубометрів ліквідної деревини, провівши рубки на площі 17169 га, – повідомили в ДЛГО „Львівліс” з посиланням на генерального директора лісогосподарського об’єднання Анатолія Дейнеку.

За словами А.Дейнеки, минулого року держлісгоспи „Львівлісу” здійснили рубки догляду в молодняках на площі 3987 гектарів, заготовили 346,7 тис. кубометрів деревини у порядку рубок головного користування, „що відповідає обсягам розрахункової лісосіки”.

Переробка деревини на підприємствах „Львівлісу” за 2002 рік склала 138 тис. кубометрів, перевищивши на 110% відповідний показник попереднього року.

Торік держлісгоспи об’єднання також провели лісовідновлення у державному лісовому фонді на загальній площі 3051 гектар (102% до плану), створили 54 гектари захисних лісових насаджень на землях, виведених із сільськогосподарського обороту.

„Незважаючи на недостатнє фінансування (24% від потреби), держлісгоспи об’єднання забезпечили виконання основних планово-економічних показників, забезпечили ріст обсягів виробництва”, – відзначив Анатолій Дейнека.

За інформацією ДЛГО „Львівліс”, за 2002 рік підприємства об’єднання сплатили до бюджету 11,1 млн. грн., в тому числі 3,8 млн. грн. – до місцевого. 7,6 млн. грн. підприємства внесли у Пенсійний фонд.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...