Головна » Інше » Запуск молокозаводу у Дрогобичі перенесено на квітень-травень

Запуск молокозаводу у Дрогобичі перенесено на квітень-травень

Запуск молокозаводу у Дрогобичі (Львівська область) перенесено на квітень-травень цього року, – повідомила начальник відділу економіки Дрогобицької райдержадміністрації Ярослава Ковтик.

„Ще багато робіт не завершено”, – сказала вона.

Ярослава Ковтик уточнила, що однією із причин, через яку відтягується відкриття підприємства, є припис районної СЕС, яка виявила на ньому ряд порушень санітарних норм.

Я.Ковтик підкреслила, що на сьогодні у Дрогобицькому районі немає жодного молокозаводу. „Молоко збирається, але заводами з інших районів – Стрийського, Самбірського, зі Львова. А так буде свій молокозавод”, – сказала вона, підкресливши, що для району це дуже важливо.

Пані Ковтик повідомила, що основним інвестором заводу виступає Чайковицький молокозавод (Самбірський район). Заявлена потужність нового підприємства, за її словами, є достатньо великою (точну цифру Я.Ковтик назвати не змогла). На підприємстві працюватиме близько 40 осіб.

На початку цього року голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шмигельський повідомив, що запуск молокозаводу у Дрогобичі відбудеться у лютому-березні.

Відкриття підприємства ініціювала місцева влада. Ініціативу підтримав голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків.

В.Шмигельський очікує, що з відкриттям молокозаводу „буде покінчено із засиллям конкурентів з інших регіонів, які наразі диктують умови на ринку молочних продуктів”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...