Головна » Інше » “Львівметалобрухт” звернувся у Господарський суд і прокуратуру зі скаргою на дії податкової міліції Львова

“Львівметалобрухт” звернувся у Господарський суд і прокуратуру зі скаргою на дії податкової міліції Львова

Асоціація „Львівметалобрухт”, яка об’єднує 11 операторів регіонального ринку металобрухту, звернулася у Господарський суд Львівської області і до прокурора м.Львова Володимира Гураля зі скаргою на дії працівників податкової міліції міста щодо компанії „Дністер”.

Про це 25 лютого на прес-конференції повідомив виконавчий директор асоціації Сергій Мороз.

За його словами, у скарзі „Львівметалобрухт” вказує на дії працівників податкової міліції, які, на думку асоціації, є неправомірними, а відтак просить дати їм оцінку. Зокрема, у зверненні до прокурора В.Гураля „Львівметалобрухт” просить „порушити кримінальну справу по факту неправомірних дій працівників ГВПМ м.Львова і вжити всіх можливих заходів для припинення злочину”.

21 лютого прес-центр ДПА у Львівській області заявив, що події довкола ВАТ „Львівський завод „Автонавантажувач” є провокацією, спрямованою на підбурювання громадськості проти дій податківців, а також, що відповідальний за санацію підприємства Любомир Лепех неправильно проводить його санацію.

20 лютого асоціація „Львівметалобрухт” звернулася до депутатів Львівської облради зі скаргою на дії податківців щодо ТОВ „Компанія Дністер”.

19 лютого виконавчий директор регіональної асоціації „Львівметалобрухт” заявила, що податкова міліція ДПІ м.Львова неправомірно блокує роботу ТОВ „Компанія Дністер”, яка, згідно з біржовою угодою, здійснює утилізацію металобрухту на ВАТ „Львівський завод „Автонавантажувач”.

З 10 лютого цього року податкова міліція ДПІ м.Львова утримує транспорт ТОВ „Компанія Дністер” на території ВАТ „Львівський завод „Автонавантажувач” (ВАТ „ЛЗА”), посилаючись на ухвалу Господарського суду Львівської області від 21 лютого 2002 року про накладення арешту на все майно ВАТ „ЛЗА” та з метою запобігання безконтрольного вивезення металобрухту і захисту інтересів кредиторів.

ВАТ „Львівський завод „Автонавантажувач” з 1 вересня 2001 року оголошений банкротом. Ініціатором банкротства виступила НАЕК „Енергоатом”. На сьогодні підприємство перебуває у процесі санації.

Кредиторська заборгованість підприємства складає понад 16 млн. грн., з яких 2,7 млн. грн. – заборгованість перед бюджетом.

До Комітету кредиторів ВАТ „ЛЗА” входять компанії „Інтерпромгаз”, „Брінфорд”, „Львівводоканал”, ДПА у Львівській області, Пенсійний фонд, ЗАТ „Автонавантажувач”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...