Головна » Інше » Податкова міліція Львова продовжує утримувати на “Автонавантажувачі” транспорт компанії “Дністер”

Податкова міліція Львова продовжує утримувати на “Автонавантажувачі” транспорт компанії “Дністер”

Податкова міліція Державної податкової інспекції м.Львова продовжує утримувати на території ВАТ „Львівський завод „Автонавантажувач” транспорт ТОВ „Компанія Дністер”, яке з грудня 2002 року здійснює на ВАТ „ЛЗА” утилізацію металобрухту.

Про це 25 лютого на прес-конференції повідомив голова правління компанії „Дністер” Володимир Караїм.

„Машини стоять по сьогодні. Вони так і не випущені”, – сказав він.

З 10 лютого цього року податкова міліція ДПІ м.Львова утримує транспорт ТОВ „Компанія Дністер” на території ВАТ „Львівський завод „Автонавантажувач” (ВАТ „ЛЗА”), посилаючись на ухвалу Господарського суду Львівської області від 21 лютого 2002 року про накладення арешту на все майно ВАТ „ЛЗА” та з метою запобігання безконтрольного вивезення металобрухту і захисту інтересів кредиторів.

ВАТ „Львівський завод „Автонавантажувач” з 1 вересня 2001 року оголошений банкротом. Ініціатором банкротства виступила НАЕК „Енергоатом”. На сьогодні підприємство перебуває у процесі санації.

Кредиторська заборгованість підприємства складає понад 16 млн. грн., з яких 2,7 млн. грн. – заборгованість перед бюджетом.

До Комітету кредиторів ВАТ „ЛЗА” входять компанії „Інтерпромгаз”, „Брінфорд”, „Львівводоканал”, ДПА у Львівській області, Пенсійний фонд, ЗАТ „Автонавантажувач”.

ТОВ „Компанія Дністер” є одним із засновників асоціації „Львівметалобрухт”, яка об’єднує 11 операторів ринку металобрухту регіону.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...