Головна » Інше » Голова НБУ С.Тігіпко політикою не займається – С.Тігіпко

Голова НБУ С.Тігіпко політикою не займається – С.Тігіпко

Голова Національного банку України Сергій Тігіпко спростував закиди в його сторону, нібито він, очолюючи НБУ, займається політикою замість конкретних справ.

„Якщо в мій бік будуть кидати, що Тігіпко роз’їжджає, займається політикою, знайте: Тігіпко займається конкретними справами”, – наголосив голова Нацбанку 27 лютого у Львові на зустрічі з керівництвом і працівниками управління НБУ у Львівській області.

Сергій Тігіпко підкреслив, що популярним йому бути просто необхідно, аби мати змогу реалізувати реформу у банківському секторі України.

„Я хотів би через сто днів прозвітувати, наскільки впала ставка, наскільки те, наскільки те… І через сто днів я це зможу зробити”, – сказав голова НБУ.

Голова Національного банку України Сергій Тігіпко перебував 27 лютого у Львові з робочим візитом з метою представити розроблену Нацбанком Комплексну програму розвитку банківського сектору України.

До програми перебування голови НБУ входили зустрічі з керівництвом і колективом управління Нацбанку у Львівській області, керівниками банківських установ, представниками бізнесових кіл та підприємцями, викладачами і студентами Львівського банківського інституту, а також працівниками спільного українсько-швейцарського АТ „Весна”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...