Головна » Інше » Філії іноземних банків не нашкодять банківському сектору України – С.Тігіпко

Філії іноземних банків не нашкодять банківському сектору України – С.Тігіпко

Голова Національного банку України Сергій Тігіпко вважає, що відкриття в Україні філій іноземних банків не зашкодить українському банківському сектору.

Про це голова НБУ повідомив 27 лютого у Львові.

„Це конкуренція. Від цього банківський сектор не програє”, – сказав він, навівши приклад діяльності в Україні банків зі 100% іноземним капіталом, які наразі не входять до числа лідерів українського банківського сектору.

Сергій Тігіпко зазначив, що на наступному правлінні Нацбанк розгляне питання, як би дозволити відкриття філій іноземних банків.

Голова Національного банку України Сергій Тігіпко перебував 27 лютого у Львові з робочим візитом з метою представити розроблену Нацбанком Комплексну програму розвитку банківського сектору України.

До програми перебування голови НБУ входили зустрічі з керівництвом і колективом управління Нацбанку у Львівській області, керівниками банківських установ, представниками бізнесових кіл та підприємцями, викладачами і студентами Львівського банківського інституту, а також працівниками спільного українсько-швейцарського АТ „Весна”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...