Головна » Інше » НБУ не втручатиметься в конфлікт між “Кредит Банком (Україна)” і ДПА Львівської області

НБУ не втручатиметься в конфлікт між “Кредит Банком (Україна)” і ДПА Львівської області

Національний банк України не втручатиметься у конфліктну ситуацію між АТ „Кредит Банк (Україна)” і Державною податковою адміністрацією у Львівській області.

Про це 27 лютого у Львові повідомив голова НБУ Сергій Тігіпко.

На його думку, втручання Нацбанку у конфлікт може зашкодити „Кредит Банку”.

„Вважаю, що Національний банк не повинен включатися в цю ситуацію, бо це може зашкодити”, – сказав Сергій Тігіпко.

Він наголосив, що в НБУ до „Кредит Банку (Україна)” не існує жодних питань. „Ситуація в „Кредит Банку” у нас не викликає жодних сумнівів”, – сказав С.Тігіпко.

Голова НБУ схвалив дії „Кредит Банку” щодо захисту своєї ділової репутації в суді.

Як повідомлялось раніше, АТ „Кредит Банк (Україна)” заявив про те, що Державна податкова адміністрація у Львівській області чинить психологічний тиск на працівників банку, а також своїми діями шкодить його діловому реноме.

7 лютого податкова міліція Державної податкової інспекції у м.Львові провела вилучення бухгалтерських документів „Кредит Банку (Україна)”, посилаючись на розслідування кримінальної справи, відкритої по фактах порушень податкового законодавства і зловживання службовим становищем посадовими особами банку.

Голова Національного банку України Сергій Тігіпко перебував 27 лютого у Львові з робочим візитом. До програми перебування голови НБУ входили зустрічі з керівництвом і колективом управління Нацбанку у Львівській області, керівниками банківських установ, представниками бізнесових кіл та підприємцями, викладачами і студентами Львівського банківського інституту, а також працівниками спільного українсько-швейцарського АТ „Весна”.

Раніше заступник голови Національного банку України Олександр Шлапак повідомив, що метою перебування голови НБУ у Львові буде представлення Комплексної програми розвитку банківського сектору України, розробленої Нацбанком.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...