Головна » Інше » “Львівська газета” у лютому почне випускати 4 безкоштовні тематичні додатки

“Львівська газета” у лютому почне випускати 4 безкоштовні тематичні додатки

Львівська щоденна газета „Львівська газета”, видавцем якої є однойменне ТзОВ, планує у лютому цього року почати випускати 4 безкоштовні тематичні додатки, – повідомив заступник головного редактора „Львівської газети” Олег Базар.

„На стадії пілотів чотири додатки. За місяць часу вийдемо”, – сказав він.

За словами Олега Базара, на сьогодні визначена тематика трьох додатків – медичний, молодіжний і туристичний. „Ще над одним йде робота, з’ясовується потреба ринку”, – сказав він, зазначивши, що вибір здійснюється між спортивним і жіночим додатками.

Як розповів О. Базар, кожен із додатків „Львівської газети” виходитиме із щотижневою періодичністю у конкретно визначений день. Обсяг додатків складатиме від 16 до 32 сторінок.

Тираж кожного з додатків орієнтовно на 30% перевищуватиме наклад випуску газети, оскільки розповсюджувати їх „Львівська газета” планує не лише у прив’язці до нього.

За рахунок введення нових додатків „Львівська газета” сподівається залучити більшу кількість рекламодавців і читачів.

На сьогодні „Львівська газета” випускає 2 безкоштовні тематичні додатки до газети – „Домашня газета” (виходить по п’ятницях) і „Телевізійна газета” (по четвергах).

„Львівська газета” виходить 5 разів на тиждень у понеділок, вівторок, середу, четвер і п’ятницю. Заявлений загальнотижневий тираж газети – 50 тис. прим.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...